petek, 06. september 2013

Nail of the day (NOTD): Perfect nail polish - orange/brown color

Hej,

Že nekaj časa nazaj sem pisala o nakupu lakov za nohte prek bolgarske spletne strani (objava je tukaj). Ta rjavo oranžen odtenek laka sem pred tremi dnevi prvič nanesla na nohte. Prekriven je že z eno plastjo, kar je zagotovo plus. Zdi se mi kar obstojen lak, saj ga imam na nohtih tretji dan in imam samo malce "zlizane" konice nohtov. Glede na to, da se mi marsikateri lak že drugi dan okruši, je ta seveda prestal svoj test. Odtenek je tak zanimiv jesenski, ni pa nič posebnega. Ne sproža nekega vala občudovanja :) Ampak za spremembo bo ok. 

Naj povem, da so njihovi holo laki za nohte res slabe kvalitete. Po daljšem počivanju na polički, se je na laku naredila usedlina, ki jo je nemogoče zmešati. Moram sicer poskusiti s konkretnim daljšim mešanjem stekleničke, vendar zaenkrat lahko povem to, da sem razočarana. 

Njihova serija Gel Look Nail Polish se mi zdi pa kar v redu. Sploh mi je všeč to, da je dovolj ena plast laka. Reees ne maram miljon plasti za polno prekrivnost. 
Vam je všeč ta lak? Imate kakšen njihov lak v svoji zbirki?

5 komentarjev:

 1. prfekcija za jesen. :) luštno.

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 2. Oseba Julija Toplak je objavila nov komentar na vašo objavo Nail of the day (NOTD): Perfect nail polish - oran...:

  Zanimiva barva, tudi jaz imam eno takšno podobno, mislim, da sem enkrat v Hoferju kupila nek lakec, pa samo počiva na polički, mogoče ga bom pa kdaj tudi jaz uporabila :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zanimiv lakec - na prvi fotografiji mi je lušten, ker je bolj oranžen, na drugi pa malo manj, ko potegne bolj na rjavo. ;)
  Glede njihovih holo lakcev pa ne skrbi - tudi jaz jih imam in so se mi vsi popolnoma ločili, ampak jih je relativno preprosto premešati. Tistega, ki ga nameravam nositi, nekaj ur prej obrnem na glavo, torej stoji na pokrovčku. ;) Tako že sam od sebe naredi veliko, na koncu pa ga še kakšno minuto tresem in je tak, kot nov. Samo ne jih vreči proč, so preveč lepi. <3 ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. o hvala :) bom poskusila na tak način :) res so lepi njihovi holo lakci. Ta rjavo oranžen lak mi je zdržal 5 dni. danes sem si ga odstranila :)

   Izbriši