sreda, 18. februar 2015

Bonbončki Beauty Sweeties :)

Hej hej,

danes imam za vas eno sladko objavo.  Po pošti sem prejela bonbončke, ki so šele pred kratkim prišli na naš slovenski trg. Gre za znamko Beauty Sweeties, ki se oglašuje s prav prisrčnim sloganom "Lepota še nikoli ni bila tako sladka"

Kaj o bonbončkih pravijo sami?
V vsakem grižljaju Beauty Sweeties se skriva 100 let tradicije najodličnejše izdelave slaščic, najboljših naravnih sestavin in odlični mešanici super živil in sestavin lepote kot so koencim Q10, aloe vera, kolagen in biotin. Na voljo kot sadni želatinasti srčki, jogurtovi kremni pralineji in sadne zvezdice z 81% sadnim deležem. Na voljo v prodajalnah Interspar, OMV, Mol, LeClerc.

Po pošti sem prejela:
- sadne želatinaste srčke (okus: acai jagode/gozdni sadeži, mango/breskev, granatno jabolko/malina)
- sadne zvezdice z 81% sadnim deležem (okus: brusnica in roza grenivka)


In kateri okus me je najbolj prepričal?

Sadne zvezdice z 81% sadnim deležem:

Zvezdice so zelo sladke in se hitro stopijo v ustih. Roza grenivka je meni malce preveč grenka, medtem ko mi ji brusnica malce prekisla. Nasplošno ne maram toliko želatinastih bonbončkov, ampak te so kar dobri. Tudi otroci, ki so bili pri meni na obisku, so jih na hitro pograbili. Če bi morala izbirati, bi izbrala okus brusnice. 
Sadni želatinasti srčki:

Želatinasti srčki so res dobri. Dejansko se ne morem odločiti za najboljši okus. En dva tri jih je zmanjkalo med gledanjem TV-ja. Z mamo sva soglasno odločili, da so ti bonbončki noro dobri. Posebej všeč mi je jogurtova posteljica na kateri je želatinast srček. Ne lepijo se na zobe, kot smo ponavadi navajeni pri želatinastih bonbončkih :). Pa še presladki niso. 

Vsi okusi se mi zdijo zelo realistični. Nimam takšnega plastičnega občutka v ustih, ampak dejansko čutim sadje. 


Ste že poskusili bonbončke? Mene so želatinasti bonbončki prepričali. Sem prebrala, da druge blogerke hvalijo še jogurtove kremne pralineje. Naslednjič, ko zavijem v trgovino,  kjer prodajajo to znamko bonbončkov, kupim še te. 

Komaj čakam, da v Slovenijo pridejo še čokoladice. Izgledajo res odlično.


Beauty Sweeties Slovenija lahko najdete tudi na Facebook strani, kjer lahko sodelujete v njihovih nagradnih igrah in se potegujete tudi za sladke nagrade.

Ni komentarjev:

Objavite komentar