nedelja, 04. januar 2015

Make up review: Mascara - Dior and Essence

Hej hej,

do nedavnega sem bila zaprisežena uporabnica DiorShow maskare. Bila sem zelo zadovoljna z njo in je nisem imela namena menjat. Zdi se mi, da sem jo res dolgo uporabljala predno se mi je posušila oz. sem jo porabila. Potem pa sem se odločila, da bom eno maskaro imela v torbici in sem se podala v lov na cenejšo verzijo DiorShow maskare. Tako bi imela doma maskaro od Dior-ja, v torbici pa cenejši približek te maskare. Zelo dober približek sem našla pri znamki Essence in sicer model "get BIG! lashes" (navadna in vodoodporna verzija) za 2,6 EUR. 
In do kaj se je zgodilo? DiorShow maskare mi je zmanjkalo, od takrat pa doma in na poti uporabljam samo Essence maskaro:). Res sem zadovoljna z njo in mi lepo poudari trepalnice ter jih ne zlepi. Z vsakodnevno uporabo imam maskaro kar nekaj časa, približno 3 - 4 mesece. Pri nakupu Essence maskare je potrebno paziti samo to (predvsem v kakšnih Muller ali DM trgovinah), da niso že v trgovini uporabljene in odprte. Velikokrat sem namreč v roke prijela skoraj prazno maskaro. Ponavadi primem v roko več maskar in poskušam po teži ugotoviti ali je bila že uporabljena ali ne. 

Kakšne imate pa vi izkušnje?

3 komentarji:

 1. Hey you´ve a great blog!
  Please check out mine and if you want we can follow each other
  here on bloglovin and via Instagram?
  Let me know, now it´s your turn.
  xoxo

  http://www.styleshower.com

  OdgovoriIzbriši
 2. jaz osebno prisegam na essence maskare ker so mi res super hkrati pa jih dobiš za drobiž :)
  drugače pa hvala za opozorilo, sama nisem nikoli pomislila na to da je možno dobiti skoraj prazno maskaro. sicer se mi to še ni zgodilo nikoli ampak good to know. hvalabogu imam navado da vedno vzamem izdelke ki so nekje na sredini pa naj bodo to maskare, laki za nohte ali pa čips :)

  http://foreverevereveryoung.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Zanimivo, meni tile dve dejansko nista nič naredila z trepalnicami. Je pa res, da imam ravne in si samo želim maskare, ki bi jih vsaj malo privihala.
  Dior imam pa Iconic verzije in sem jo prvi pesec veselo uporabljala bila super navdušena, potem pa je čez noč nehala delat. Super za maskaro višjega razreda jap.

  OdgovoriIzbriši