torek, 20. avgust 2013

Review: LUSH - Catastrophe cosmetic fresh mask

Hej,

Zadnje čase je moj obraz prava mala katastrofa. Ne vem kaj vpliva na to... verjetno lepa doza stresa, ki se je nabrala v telesu v zadnjem letu, malo mogoče tudi prehrana, čeprav nasplošno jem kar zdravo. Kolegica v službi mi je priporočala LUSH izdelke in sicer svežo masko Catastrophe cosmetic, ki v sebi skriva sveže borovnice, kamilico in poparek irskega mahu. Tukaj imate še nekaj osnovnih informacij o izdelku.

Masko, po navodilih, hranim v hladilniku. Nanesem jo na vlažno kožo in jo pustim delovati 10 minut (ali malce več). Masko sem do zdaj uporabila trikrat (enkrat na teden) in moram reči, da imam po uporabi res tak čist občutek na koži. Z obraza mi odstrani odvečne maščobe, vendar mi obraza po uporabi ne izsuši v tej meri, da bi imela občutek zategovanja. Ranice od mozoljčkov mi lepo neguje in se mi zdi, da rdečica počasi izginja. Upam sicer, da to ni začetni odziv kože na neko novo stvar, ampak za zdaj imam dober občutek po uporabi. Vsak dan sicer uporabljam za čiščenje kože tudi Fresh farmacy cleanser (milo za obraz), o katerem bom pisala naslednjič. 

Ko masko odstranim z obraza (z mlačno vodo) imam obraz malce obarvan modro/vijolično - zaradi borovnic :), zato si obraz umijem tudi z LUSHovim milom (kot sem prej omenila Fresh farmacy. 


Prav strašna zgledam s to temno masko :) Ponavadi jo uporabim pred umivanjem las, ker se vedno z nanosom popackam še po laseh. Pred tem si pa na lase nanesem olje (kokosovo ali olivno ali kar oboje), tako, da naredim dve stvari na enkrat :) Negujem lase in obraz :)


Tudi ve uporabljate LUSH izdelke? Vam je všeč? Priporočate še kak izdelek? Predvsem me zanima vaše mnenje o njihovih kremah za obraz in pa tonikih.

9 komentarjev:

 1. LUSH je res dobra firma! Jaz osebno sem imela že pred časom nekaj za lase, se mi zdi da je bilo za uničene konice in je res delovalo (: moram kmalu v nabavo tudi po kaj takšnega za obraz, trenutno pa sicer uporabljam od Neutrogene visibly clear, ki odpre vse pore in meni še najbolj odgovarja pri čiščenju kože (:
  p.s: nice blog, xoxo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. o, hvala za nasvet. Moram it v trgovino pogledat še kaj za lase. Razmišljala sem o kakšni Lushevi maski za lase:)

   Izbriši
  2. Jaz sem takrat imela masko za lase (: in se res ne more primerjat s temi, ki jih kupiš v drogerijah...no vsaj meni se zdi, da so lasje čist drugi na otip (:

   Izbriši
 2. Smo imeli Lush v Maribor, zdaj pa ga več ni. No, vsaj na tistem mestu, kjer so bili.. Je pa res da že dolgo nisem uporabljala njihovih izdelkov, ampak ravno zdaj ko pa sem želela, pa jih več ni. Res nimam sreče (:

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, ponavadi je tako...takrat, ko si ne želiš je na voljo, takrat ko pa si zaželiš nekaj, pa tega ni :)

   Izbriši
  2. Malo OT; Lush je v Mb zdaj na Gosposki, sem zadnjič zasledila na njihovi FB strani. Drugače pa se slši super, morem poskusiti :)

   Izbriši
  3. ja, to sem tudi jaz danes zasledila :) Torej Evelina v akcijo :)

   Izbriši
 3. Super, moram tudi jaz poskusiti :)
  drugače pa obožujem Lush peneče kopeli... oblika, vonj, kako se raztopijo- super :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kar poiskusi, pa nujno tudi Fresh farmacy cleanser (naslednja objava na mojem blogu) ... res je super... Jaz pa kopeli ne maram, nekako nikoli nisem marala ležati v banji :) hehe moram pa kak gel za tuširanje probat...tudi te hvalijo:)

   Izbriši