četrtek, 22. avgust 2013

Nail of the day (NOTD): Essie - muchi, muchi


 Hej hej,

Kot sem omenila na svoji Facebook strani,  sem včeraj izkoristila 15% popust na celoten nakup v trgovini DM (odprtje prenovljene poslovalnice pod Plavo laguno - Bežigrad). Kupila sem si odstranjevalec laka za nohte, Essence rdečilo za lice, Essie podlak Nourish me in Essie lak Muchi, muchi


Po šestih dneh sem končno odstranila Essie lak Peach daiquiri. Neverjetno kako dolgo je zdržal kljub konkretnemu čiščenju stanovanja. Namreč ta teden so nam menjali okna in pleskali stanovanje, zato so bile moje roke non stop v vodi. Poglejte spodaj kako malo se mi je okrušil lak. Navdušena sem!


Zvečer pa sem si na nohte nanesla nov lak in sicer najprej podlak Nourish me (o katerem bom pisala po tedenskem testiranju) in pa Essie Muchi, muchi odtenek. Ta odtenek je nežno roza barve, za polno prekrivnost bi morala nanesti tri sloje, vendar mi je lak že pri dveh slojih čisto všeč.  Primeren je za vsakodnevno nošenje, saj je dovolj diskreten za kakršna koli opravila. 
Meni je lak všeč. Predvsem pa me je prepričala vzdržljivost njihovih lakov. Že zelo dolgo nisem imela tako dobre izkušnje. Mi predlagate še kak njihov odtenek?

14 komentarjev:

 1. Muchi, muchi je pa res lep<3 Fiji? Wicked, ki je bolj rjavkastevijolične barve, ne znam opisat..pride pa pri nanosu precej lisast in morš res lepo nalakirati, da pride lepo. Splash of grenadine?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Fiji se mi zdi zelo podoben. Po moje bi bil tak tudi Muchi, muchi, če bi nanesla tri sloje...z dvema slojema je pa še malce prozoren. Wicked pa res lep zgleda :) Uh hvala za predloge... Bom šla kar pogledat:P

   Izbriši
 2. zelo je lep! Fiji je drugače krasen in pa Cute As A Button, pa Mint Candy Apple..preveč jih je :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tale Mint candy apple me privlači.... Mogoče pa res :)

   Izbriši
 3. Mint candy apple <3 Še vedno moj najljubši Essie. Pa Watermelon <3

  OdgovoriIzbriši
 4. Res je skrajni čas, da si omislim kakšen essie lakec in malce odstopim od O.P.I. glede na fotke! Super :)

  Visit me: http://keepingupwithmarcela.blogspot.com/2013/08/back-to-school-makeup.html :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A ves da sem dejansko bolj zadovoljna z rssie lakci kot opi. Opi se mi veliko preeeej okrusi.

   Izbriši
 5. imam par njihovih lakića i skroz su mi dobri, sviđaju mi se tvoje nijanse :D

  OdgovoriIzbriši