petek, 29. marec 2013

Recipes: Strawberries with vanilla puding and sprinkles

Hej hej,

Zadnjič sem si v trgovini zaželela jagod. Tako lepe in sočne so zgledale. Sicer so res dajale malce umeten vtis (velikost, barva), ampak sem vseeno želji ugodila in si kupila dve košarici. Doma sem bila nad okusom kar malce razočarana

Ni mi preostalo drugega, da nekaj z njimi naredim, kjer ni pomemben toliko sam okus jagod

Recept:
2 košarici jagod
2 vanili pudinga
1 liter mleka (v mojem primeru 7dcl mleka in 3dcl vode)

Narezala sem jih na kocke in jih malce posladkala, ker so bile drugače čisto brez okusa. Nato sem skuhala dva pudinga. Za dva pudinga potrebujemo 1 liter mleka, jaz pa sem imela na razpolago samo 7 decilitrov, ni pa se mi dalo odpirati novega litra (haha). Zato sem dodala še tri decilitre vode. Kot piše v navodilih na vrečki, sem dodala še sladkor in skuhala puding. Jagode sem razporedila v posodice in na njih razporedila puding. Končni rezultat je bil res dober :) Vse smo pojedli :) 

Na koncu pa sem puding okrasila še z barvastimi mrvicami :)

10 komentarjev:

 1. Si se pa znašla. Jaz bi jih verjetno raje dal v mini tiramisuje (tako kot ti v skledici, vendar z baby piškoti in kremo iz mascarponeja)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Včasih sicer preveč eksperimentiram ampak mislim, da s pudingom in jagodami res težko fališ :) hehe... mmm tvoja ideja je tudi dobra...moram poskusiti ;)

   Izbriši
 2. Super si se znašla in res izgleda okusno. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. njaaam. videti jo super. moram probat. super ideja. :D

  xoxo, Nina

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi jaz sem ponavadi imela slabe izkušnje z izven sezonskimi jagodami. Letos februarja pa so me prav presenetile. Tam okrog Valentinovega so jih prodajali za 1 euro in seveda sem mogla kupiti kar nekaj košaric ;) In na moje presenečenje so bile zelo sladke in dobre. Obožujem jagode! :D
  Tole na slikcah pa izgleda res dobro! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A res? Kje pa? Jaz sem ponavadi v Hoferju vedno dobre dobila... tokrat so bile pa prav brez okusa :) ....

   Izbriši