nedelja, 18. marec 2012

Shopping: EVERYTHING :)

Hej!


Mislim, da sem že v prejšnjih objavah omenila, da sem v zadnjih dneh na veliko polnila svoje police v omari:) Bil je res že čas za prenovitev garderobne omare:) In kaj vse je novo.... Nisem vsega slikala, ker je v pranju, je pa večina:)

Včeraj sem v trgovini Orsay kupila 3 jeans hlače. Na internetu sem našla sliko od enih, ki so mi najbolj simpatične (malce drugačne, kot sem jih po navadi vajena). Sicer tej manekenki malce preveč visijo:) Jaz jih bolj napolnem:) hahahaha :) Bom se enkrat slikala, ampak danes nisem imela na voljo fotografa, ki bi slikal moj outfit:) samosprožilec mi pa malce čudno zgleda:P hehehe

 
Napadla sem tudi trgovino Tally Wejl. Kupila sem dve majčki in eno črno oprijeto kiklco. Ena majica je živo oranžna s kratkimi rokavi. Druga pa je ta spodnja na sliki. Čipka na rokavih in hrbtu pride zelo lepo. Ni preveč načičkano:) 

Našla sem tudi popolno jakno za pomlad:) Trgovina Grain de Malice (GDM). Zadnje čase najdem tam kar nekaj stvari. Spodaj je tudi slika jopice, ki sem jo kupila tam. 

  Ta jopica je bila iz 40€ znižana na 19€. Zelo lepo pride na jeans.


 Za konec pa še slika čevljev. Sicer niso primerni za prihajajoče deževno vreme, ampak so pa takooo udobni:) Danes sem jih imela cel dan obute, pa me čisto nič ne tiščijo:) So bile pa v Humanicu 34€.

Uh, to je vse za nekaj časa.... Ste imele tudi ve shopping vikend?:) Jaz sem zdaj za nekaj mesecev končala svoje udejstvovanje v trgovinah:) Grem parkrat na leto pa takrat konkretno:) Fuj, ne maram shoppinga:)

2 komentarja:

 1. Čisto vse mi je všeč, jakna pa jopca pa še sploh! Pa čevlji! :D
  Hlače pa le slikaj, me zanima, kakšne so v resnici, ker zgledajo super. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala, hvala:) JA, bom:.. mogoče jutri najdem kakega fotografa:) sicer se ne maram slikat, ker nisem ravno manekenkica, ampak ok:) bom:) hehehe

   Izbriši