petek, 16. marec 2012

Nail of the day (NOTD): Essence orange & my day:)

Heej!

Spet sem malce neaktivna tukaj, ampak vse je krivo to, da imam polno obveznosti na faksu in v službi. Te dni se matram s pisanjem seminarske naloge... In kako se začne moj dan? S skodelico kave.... Haha, ja točno to je tipično zame (napis na šalici): Dobro jutro! Naj se stres začne:)

 

Danes sem si že navsezgodaj zjutraj nalakirala nohte z Essence oranžnim lakom (imena ne vem na pamet), pa tako sem lena, da se mi ne da iz stola plezat na polico:) 


 Tako pa izgleda moj delovni prostor:) Obvezno je poleg flaška vode, krema za roke in vazelin za ustnice:) Aja pa računalnik me tako heca, da med 4 urnim pisanjem seminarske, se dve uri pomoje samo z štekanjem in popravljanjem ukvarjam. Mislim, da je čas za nov računalnik:) Maybe Macbook air, mayyybeee:) 


Pa še malo mojih ilustracij med učenjem:) joooj, kar impulzivno nekaj čečkam po papirju:) No ja, sem slikala pa malce obdelala fotko:) Tak srček je pa moj zaščitni znak:) Povsod to rišem:)


 Pa jaz:) Sicer ni današnja fotka, ker danes sem res za med štiri stene, ker sem bila dve uri na čiščenju obraza in na negi pri kozmetičarki, in sem kar lepo rdeča po obrazu:) Danes se ne premaknem iz stanovanja:) Pa še rok za oddajo seminarske imam - GROZNO:)
Kako poteka vaš dan? Lep sončen pozdravček vsem:)

1 komentar:

  1. Ooo, zaposlena. :D Mene bodo očitno vse seminarske čakale maja, to bo še zanimivo. :D
    Ful lep lak! :)

    OdgovoriIzbriši