sobota, 01. oktober 2011

Shopping: OWL :)...and my necklace stash:)

Hej hej:)

Ta teden me je mami presenetila s tema dvema verižicama:) Zelooo sem jih bila vesela, ker se mi je ta motiv res prikupil:) Za to je kriva ena zeloo dobra prijateljica, ki je že pred časom non stop nosila in kupovala motive s sovico:) hmmm... Me prav zanima, če se bo našla v tem opisu:) hehe... V glavnem zdaj je pa mene obnorela ta norija glede sovic, njo pa mislim, da počasi mineva....:) hahaha... smešno, kako se stvari zavrtijo:)..Ampak sem vseeno prijateljici kupila verižico z majhno sovico, ker me je čisto na njo spomnila:) malce za presenečenje:) hehe...Bila je zelo vesela:)...

 To je pa od blizu slikana moja zaloga verižic - še lansko leto sem imela na voljo samo eno verižico - jih kar pridno kopičim, pa še to ni vse kar vidite:)
Mislim, da branje blogov in sodelovanje na forumih vpliva na moje nenadne želje po vseh modnih dodatkih:) haha.... No dokler ne vzamem kredita za to je še vse ok:) V mejah normale toleriral tole zapravljanje:) haha....Kako pa na vas vpliva branje blogov, gledanje modnih smernic itd?

4 komentarji:

 1. ovu prvu sovicu imam i ja i rado je nosim ;-D
  istina, što više stvari gledam više ih želim :-(

  OdgovoriIzbriši
 2. Ima li neko da nema ovu prvu sovicu? :)
  Mnogo je slatka i lijepo se uklapa u outfite, ali ja je rjeđe nosim otkako je svi imaju :(

  OdgovoriIzbriši
 3. hehe:P da znam, da je svi imaju...eeeh bas me briga:) meni je lijepa i to je to:) hehehe...

  OdgovoriIzbriši