sreda, 03. avgust 2011

Recipes: Bučke s sirom :) = zucchini with cheese :)

Heej:)

Po dolgem času spet objavljam recept :) Velikokrat skuham kaj takega, kar bi bilo mogoče zanimivo tudi vam, pa enostavno pozabim slikat in se spomnim na to šele, ko je krožnik prazen. No, danes temu ni bilo tako, saj sem si že prej pripravila fotoaparat na poličko poleg štedilnika:)

Kaj sem pripravljala? No, saj naslov pove veliko... Pekla sem bučke, na katere sem na koncu položila malce topljenega sirčka. 

Danes vam bom razložila potek kar po slikovnih korakih:

1. Bučke najprej umijemo pod hladno vodo, nato narežemo na kolobarje in posolimo:
 2. Na ponev damo malce olja in položimo bučke.... nato čakamo...
 3. Bučke nato obrišem na papirju, ker se iz njih še vedno cedi sok....
 4. Na koncu sem položila nanje sirček...in pojedla:)
 Še bučka od blizu:
 Poleg sem si privoščila še Radler - Lemon:)
 Meeehurčkiiii:

Vam je všeč? ...Naj večkrat objavim recept? Moram priznati, da je bil to prvotno moj plan - imeti blog z recepti:) Pa je prišla vmes še kozmetika:) Zdaj imam pa na blogu en velik mix :)

5 komentarjev:

 1. O, njami! Obožujem bučke... Pa radler tudi :D

  OdgovoriIzbriši
 2. O mjami! Pol treh zjutraj je, ampak zdajle me je prijelo sprobat zadevo. Obožujem bučke, jem jih vsak drugi dan, res, karkoli z bučkami mi je dobr, in potem še sir čez, ki ga obožujem skoraj toliko kot bučke. :D Bo treba sprobat! Recepte pa zmeraj pozdravljam na blogih in forumih, rada kuham, samo rabim recepte. :D Radler je pa super, ampak imam raje Grapefruit okus. Red orange je pa presladek. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. hehe Ulmiel si me pa nasmejala zdaj:)..... ja, bom pa še kaj objavila, saj sama res ogromno kuham:) različne stvari:)...Danes bodo sicer tudi pri meni bučke:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Šele zdaj sem našla tvoj blog in moram priznati, da sem ga do sem prebrala vsako besedico! Menim, da raznolikost bloga zadevo zelo prijetno popestri (od lakov do receptov ...). AJ LAJK IT A LOT! Te bom brala še naprej ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. OOooo hvala MarsQuake :) .To mi veliko pomeni:) Hvalaaa:)

  OdgovoriIzbriši