torek, 01. januar 2013

Shopping: my name necklace Teja


Hej hej,

Že nekaj časa nazaj sem si ogledovala spletno stran Mynamenecklace in si zaželela takšno verižico. Res sem se razveselila darila. Nad črko a pa je swarovski kamenček mojega rojstnega meseca (april). Verižica pa je srebrna.

13 komentarjev:

 1. super je videti. jaz bi jot udi imela s svojim imenom, samo zlato. :)

  xoxo, nina

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hehe hvala:) ja na tej strani lahko tudi zlato kupiš :) pa je ceneje kot pa v zlatarni celje....pa še super hitri so.... v roku 3 dni dobiš po pošti domov:)

   Izbriši
 2. nebom komentirala verižice to lahk vsaka ima:)
  ampak tak fant pa je redek:) to pa si lahko ponosna!

  OdgovoriIzbriši
 3. Res lepa verižica, fantu pa tudi vse pohvale, da se je tako potrudil :)
  Me pa zanima sledeče: koliko časa je trajalo, da je pošiljka prišla in koliko je bilo potrebno plačati carine? :) Hvala ti za info :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hej:) res je super:) posiljka je potovala samo 3 delovne dni. Carine ni bilo nic, ker je bilo iz UK poslano.

   Izbriši
  2. O, to je pa hitro :) Si zadovoljna s kvaliteto srebra? Tudi jaz razmišljam, da bi si nabavila nekaj podobnega, pa me skrbi, da slučajno ne bi verižica počrnela če bi prišla v stik z vodo oz. potom :(

   Izbriši
  3. ja zelo hitro :) jaz sem zadovoljna... nič mi ni puščalo :) pa sem se tudi s parfumom po verizici :) pa ni nič počrnelo:P sicer pa malo pazim...tuširat se ravno ne grem z nakitom:) kakršnimkoli :) razn z zlato zapestnico :)

   Izbriši
 4. Ja, jaz se tudi ne tuširam z nakitom in res pazim, da dam vse dol s sebe, preden grem pod vodo :) Včasih lahko pa še tako paziš, pa nakit vseeno oksidira, potemni, se razbarva ipd. Upam, da je kamenček dobro pritrjen in da se ime lepo sveti :)

  OdgovoriIzbriši