torek, 01. november 2011

Mix: I will start studying.....later :)
Ja, spet je prišel čas izpitov. Oh, kako sem to pogrešala....NOOOT:) No, v glavnem danes sem spet začela z učenjem in seveda sem mogla takoj najti malce razvedrila in smešne slikce, povezane z mojim počutjem:)
Kako pa zgleda moje učenje?
V škatlici se nahaja polno markerjev, ki jih pri učenju pridno uporabljam. Sem se navadila, da je vse zelo barvito in močno podčrtano:) Danes sem sicer še v fazi delanja zapiskov, ker mi gre tako vse hitreje v glavo:) Jutri bom spet napadla svoj standardni sedež v knjižnici. Spet se moram zakopat med knjige:)...
Po učenju sva si z mami privoščile dolg sprehod po Ljubljani, na koncu pa sva večer zaključili s kozarčkom vinčka v roki:) Jaz sem pila belo, mami pa rdeče vino (domače, od sorodnikov iz Bele krajine).
Še foto dokaz:
Kako ste pa ve preživele večer? Jutri se na žalost za nas študente začenjajo spet delovni dnevi:P Še dobro, da bo kmalu tu petek:)aaaaa..ampak s tem se tudi bliža moj izpit:) ah, vse bo ok:)

7 komentarjev:

 1. Upravni postopek? Vidim na prosojnicah. xD Ni tako slabo. Good luck! Jaz začnem s petkom, nujno! xD

  OdgovoriIzbriši
 2. Upravno pravo:) hehe.... Ma ja, ni tako obsežen predmet kot so vsi ostali na pravu:)Ehhhh še 4. letnik pa počas konc:) hehe... Ja jz pa kr morm....mam v pondelk izpit:) je že skrajni čas, da zagrabim:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Hehe, mene tudi čaka, se moram počas spravit. Stari grehi, januar bo pa kmalu. *sigh* Jutri naj bo začela, upam da bo bolje kot z dieto. ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. don't lose your pen, you gonna die
  lol

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooo, že zdaj mate izpite? Mi imamo na srečo še do konca januarja mir. :D Ok no, če ignoriram vse seminarske ... Drugače pa ... Tisti graf tako zelo drži! :D

  OdgovoriIzbriši
 6. te slikice so me čisto nasmejala, ker sem opazla da nisem edina, ki ma takšne probleme. Še sem v srednji šoli in mam ogromno učenja že od začetka šol.leta.... problem je ko nimaš niti en dan v tednu prosto -.-'
  sorodnike imaš v BK ? V katerem delu pa ? Sprašujem zato, ker živim v Beli krajini :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Hehe...na faksu je še huje:) ampak, kar pogumno:)

  O, belokrajnka si:) Sorodnike imam po celi Beli krajini, največ pa v Gribljah:)

  OdgovoriIzbriši