četrtek, 28. maj 2015

Nail of the day (NOTD): Moja Essie kolekcija, Gelish manikura in Essie - Peach daiquiri

Hej hej,

Včeraj sem si po dolgem času nalakirala nohte in ugotovila, da se mi je nabralo kar nekaj teh Essie lakov za nohte. Spodaj je moja skromna kolekcija lakov za nohte od znamke Essie. Drugih znamk nisem poslikala, ker jih, iskreno povedano, sploh ne uporabljam. Drugi laki samo čakajo na lepše čase :). Za rojstni dan sem prejela bon za gelish manikuro. Bila sem skeptična, ampak sem se vseeno odločila za to. V bon je bila vključena tudi popolna nega rok in nohtov. Ker sem imela nohte v izredno slabem stanju (non stop so se mi plastili ali hitro zlomili), sem imela čisto kratke nohte, zato sem se odločila za nevpadljivo roza barvo z bleščicami. Na sliki v roki držim vlažilni gel za večjo elastičnost nohta. In imam občutek, da mi pomaga. Dejansko se mi nohti v roku treh tednov še niso zlomili. To gelish manikuro imam točno tri tedne in ker je že konkretno viden narastek pri nohtu, sem za vmesni čas (do obiska manikirnice) nalakirala nohte z Essie - Peach daiquiri.


A vidite narastek gelish manikure pod to plastjo Essie laka za nohte? Se mi zdi, da ni tak opazno in da bom lahko zdržala še en teden.


Kakšne so pa vaše izkušnje z gelish manikuro? Ali kdaj same odstranujete ta gel? Na kakšen način? Namreč zdi se mi reeees predraga odstranitev gelish manikure in sicer stane 19 eur. V kolikor se odločiš za ponovni nanos gelish-a, pa pride 25 eur.

Lep pozdravček,

                                                                                Lahko me spremljate tudi na moji Facebook strani

7 komentarjev:

 1. Uff to je pa kar veliko Essie lakov :) Tale koralni mi je zelo všeč :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Essie <3 jaz jih mam sicer samo 6 ampak so med top 3 znamkami lakov :D
  Gelish manikure jaz obožujem si sama delam :D Odstranjujem pa tako: s pilico zmatiram, na vatko nanesem aceton iz Eurospina (45 centov), položim na noht, ovijem z alufolijo...pustim okoli 20 minut, vmes si pa pritiskam na noht, da sproščam aceton v vatki, potem pa s palčko samo še dol potegneš kar ni samo odstopilo, ali pa s polirnim blokom odstraniš :) Pa obvezno na koncu malo olja na kožico vmasirat :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Si želim še Kiko lake preizkusit ampak tukaj pri nas jih ne prodajajo :( Hvala za nasvet :)

   Izbriši
 3. Ufff če je tole skromna kolekcija potem ne vam kaj je moja, jih imam polovico manj :( Bi pa seveda imela kar vse, meni number 1 laki res!

  xoxox

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sva že dve, jaz jih imam zelo malo... Tako da to ni skromna zbirka (: Je pa vsekakor lepa zbirka...

   Izbriši
  2. hehe, ni bilo mišljeno tako, da je res skromna v primerjavi z drugimi puncami, ki niso tako obsedene z laki za nohte :) Je kar velika zbirka. Skromna je v primerjavi z drugimi blogerkami, tistimi, ki imajo cez 100 takšnih in drugačnih lakov za nohte :)

   Izbriši