ponedeljek, 17. december 2012

Recipes: Whittard hot chocolate

Hej hej,

Whittard znamka instant čajev in vročih čokolad iz UK me je popolnoma zasvojila. Zadnjič sem na njihovi spletni strani zagledala to vročo čokolado, ki jo lahko pripravim z vodo. No, prav vseeno mi je, če je skinny ali ne, dejstvo je, da z mlekom ne smem, ker mi je hitro slabo (pretežko za moj občutljiv želodec). Z vodo pa pride prav lahka vroča čokolada,sicer ni gosta, ampak vseeno zelo dobra. 


Prijateljici, ki je trenutno na izmenjavi v UK sem že naročila nove okuse instant čajev. Večino okusov žal ne premoremo v Sloveniji, pa tudi pošiljajo jih ne v Slovenijo :(. Poglejte to zbirko instant čajev.
Če bo vse po sreči bom kmalu v poštni nabiralnik (no, ne dobesedno, ker je prevelik paket) dobila instant čaje naslednjih okusov: English fruits, Mango & Passionfruit, Pear & Guava

Ste tudi vi poiskusili že kak čaj? Do sedaj sem nad vsemi okusi navdušena. Poiskusila pa sem tri (Strawberry & Vanilla, Cranberry & Raspberry, Dreamtime)

2 komentarja:

 1. Vau... Videti so super. Bi jih z veseljem poskusila. Mislim... Ko sem v Mullerju sem pol ure pri polici s čaji. Res težko se odločim, katerega vzeti, ker so vsi videti tako dobro. :)

  Te bi res rada poskusila. Hvala.

  xoxo,nina

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. :) ja res so super:) Kupiš jih lahko v 1001 dar. Ti kar nalimam link: http://1001dar.si/gurmanski-u.html?cat=111&dir=desc&manufacturer=9&order=price :)

   Probaj, nujno jagoda&vanilija :) mmm

   Izbriši