četrtek, 09. avgust 2012

Nail of the day (NOTD): Essence Break trough and on top Midnight date

Hej hej:)

To je sicer že kak teden stara manikura, ki je nisem uspela objaviti. 

Ta kombinacija je prišla ven čisto po naključju. Želela sem si povrhu neke bleščice  pa sem probala kako izgleda break trough z midnight date. Mislim, da je kombinacija teh dveh lakov res zmagovalna. Kar nekaj punc me je že vprašalo kje sem kupla tak lak:) 

V bistvu je na zadnji sliki še najbolj realno prikazano kako zgleda lak na naravni svetlobi. Škoda ker ni bilo sončka zunaj, ker se res prekrasno sveti, ko sonce posije na nohte :) 


Še po teku sem mogla nohte slikat :) Pa seveda še moje super superge in nogavice:) haha hja, tudi za tek je treba biti v stilu:) hahaha

Kaj pa ve pravite? Vam je všeč ta kombinacija?

4 komentarji:

 1. lepi nohtki. barva je super :)
  kako se pa kaj obnesejo čevlji? se fajn teče v njih? sama razmišljam o nakupu ker mam trenutno ene precej stare in rabim nove :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala:) Superge so super. Priporočam pa ti, da greš v Thomas sport, kjer na napravi za tek preverijo kakšno nogo imaš - po domače povedano, ali ti nogo vleče v levo ali desno - na podlagi tega ti priporočajo superge z desno ali levo oporo gležnja. Te superge, ki jih imam jaz, imajo obojestransko oporo za gleženj:)(baje, da je to najbolj standardno).

   Izbriši